Фізичний тонус чоловіка. Надмірності та спортивна форма

Интересно Медицина и здоровье Спорт и диета

У молодості енергетичний потенціал організму може частково покривати куріння, вживання алкоголю та насичене особисте життя. При цьому одержувані від усього перерахованого вище емоції цілком імовірно виявляться яскравішими, ніж у випадку, коли людина веде здоровий, розмірений спосіб життя. І навіть у деяких моментах виникає відчуття, що нічого такого в цих надмірностях немає; “це все – страшилки” медиків. Але людина, яка досить серйозно займається підтримкою власної фізичної форми з блогом amatey.com.ua, після вживання алкоголю чи статевого акту, виразно відчує різницю у результатах, які отримують від спортивних вправ. Буває достатньо викурювати одну сигарету за день, щоб у результаті при звичайній пробіжці отримувати підвищену задишку. А наступного дня після гарного застілля з розпиванням спиртних напоїв навряд чи очікується від силових вправ будь-якого позитивного ефекту.

Фізичний тонус чоловіка. Надмірності та спортивна форма

Спорт та алкоголь

Щодо особистого життя, навіть багато професійних спортсменів вважають, що його насиченість – позитивно впливає на спортивні результати. У цій думці присутня частка суб’єктивної істини, оскільки після статевого акту сприйняття людини певною мірою налаштовується більш радісні інтонації, і саме через «легше» ставлення до процесу фізичних навантажень можливе досягнення досить високих результатів. Але тут основну роль відіграє – психологічний аспект, коли як фізичний тонус, як такий, протягом деякого часу після акту – знижується.

Фізичний тонус чоловіка. Надмірності та спортивна форма

Дієго Марадона на “тренуванні”

Надалі організм – відновлюється, і, за наявності старанних тренувань, навіть може перейти у якіснішу фізичну форму. Цей факт пояснюється тим, що у процесі статевого акту організм витрачає свої корисні резерви, місце яких прискореним порядком формується заміна. Саме тому в молодості багато що здається таким легким і абсолютно необтяжливим.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *