Три «червоні прапорці», якщо супутник вас не гідний

Интересно

Кожна жінка заслуговує на повагу від свого партнера. Однак далеко не завжди мрія про стабільні відносини виявляється можливою. На тлі психологічних проблем, установок та соціальної напруженості ми найчастіше вибираємо собі у супутники зовсім не тих, хто нам необхідний. І в ці моменти важливо вчасно розпізнати сигнали, провести детоксикацію нашого ментального стану і відмовитися від партнера, який насправді не заслуговує на опинитися поряд з нами. Сьогодні з сайтом https://vistiradio.com.ua/ пропонуємо зупинитись на трьох «червоних прапорцях», які вказують на те, що супутник вас недостойний.

Три «червоні прапорці», якщо супутник вас не гідний

Знецінення ваших емоцій

Будь-яка емоція, у тому числі й гнів, друк, радість – норма та частина життя кожного з нас. І цілком нормально відчувати різні почуття у процесі свого життя. Навіть заздрість не є чимось ганебним! Тому в тому випадку, коли партнер намагається присоромити вас за якусь емоцію, варто звернути на це увагу. Як це може виявлятись? Наприклад, ви приревнували свою другу половинку до колеги по роботі та озвучили це, а у відповідь отримали лише глузування. У міцних відносинах будь-які питання обговорюються. Тому для того, щоб викорінювати на корені ревнощі, її причини та наслідки варто обговорювати на перших стадіях появи.

Скидання відповідальності

У відносинах завжди є двоє. І двоє несуть відповідальність за всі, що відбуваються з ними, 50 на 50. Якщо ж ви відчуваєте, що виконуєте більше цього, то варто поставити запитання: чи влаштовує вас такий стан справ? Чи готові ви й надалі залишатися у відносинах, у яких більшу частину роботи ви виконуєте? Уявіть, що такий стан справ триватиме все життя. Ви готові до цього? Якщо ні, то варто обговорити спільний внесок у відносини з партнером. Потрібно дати йому зрозуміти, наскільки важливою є участь кожного у створенні спільного щасливого майбутнього.

Три «червоні прапорці», якщо супутник вас не гідний

Ревнощі

Це — головний показник недовіри та камінь спотикання у багатьох парах. На жаль, корінь ревнощів завжди криється у невпевненості. Партнер відчуває цю емоцію, бо не довіряє вам. І тут важливо розібратися, що стає тригером для партнера. Йому не подобається ваш зовнішній вигляд, який він вважає зухвалим? Тоді запитайте себе, наскільки ви готові поступитися своїм бажанням одягатися так, як вам подобається. Якщо ви безболісно зможете відмовитися від носіння спідниць та суконь, то спробуйте цей варіант для стабілізації емоційного фону стосунків. Однак будьте готові до того, що в майбутньому рамки дозволеного для вас можуть звужуватися і за спідницями вам доведеться відмовлятися і від будь-якого прояву своєї ідентичності.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *