5 причин, з яких жінці краще вибрати самотність

Интересно

Відносини та любов приносять нам масу позитивних емоцій. І в багатьох питаннях партнер дійсно стає важливою частиною нашого життя: важливим, проте не єдиним. І не завжди, не в кожен момент життя вона потребує чоловіка. Існують періоди, коли замість сильної статі розумніше вибрати себе, більше про психологію стосунків дивіться тут https://divanio.com.ua/. І сьогодні ви дізнаєтеся про п’ять причин, чому в даний період вам розумніше залишитися в гордій самоті, а не шукати втіхи в обіймах супутника.

Низька самооцінка

Будь-які гармонійні стосунки починаються зі здорових взаємин із собою. Тому перш, ніж займатися пошуком другої половини, задайте собі такі питання: «Я дійсно люблю себе?», «Чи не намагаюся за допомогою чоловіка вирішити свої внутрішні комплекси та бар’єри?». І в той момент, коли ви починаєте вагатися при відповіді на кожне з цих питань, можна з упевненістю заявити – сьогодні вам не найкращий період для початку нових любовних пригод.

5 причин, з яких жінці краще вибрати самотність

Все і нікого

Тут ми маємо на увазі ситуацію, коли жінці доводиться неохоче вибирати свого «одного-єдиного» з двох, трьох, а то й більшої кількості залицяльників. Але сумна правда в тому, що такий вибір передбачає відсутність сильної симпатії хоча б до одного з чоловіків, які доглядають вас. Повірте на слово: якби ви побачили того, з ким справді готові були б зануритися у вир із головою, то всі інші претенденти на ваше серце розчинилися б самі собою.

«Знайди вже собі когось»

На жаль, найчастіше самотнім жінкам доводиться слухати поради «доброзичливців» з приводу налагодження свого особистого життя. І ці поради іноді стають настільки нав’язливими, що викликають паніку. У такі моменти важливо заспокоїтися і прийняти той факт, що тільки вам вирішувати – чи хочете ви залишатися однією, чи вам комфортно без партнера, чи задоволені ви своїм життям без другої половини. Якщо ви відповідаєте «так» на кожне з цих питань, то саме час розслабитись і відправити всіх «порадників» у далеку пішу.

5 причин, з яких жінці краще вибрати самотність

Вік підтискає

Якими б не були цифри в паспорті, важливі не вони, а те, наскільки добре ви почуваєтеся зараз. Не варто рівнятися на радянські рамки та думати, що у 30 років життя вже закінчено. Повірте, у цей час все лише починається! Та й важливо розуміти, що багато чоловіків розквітають лише з роками. Тому перестаньте вже турбуватися про вік і прийміть той факт, що любов наздоганяє нас сама, коли їй того захочеться. І зовсім не потрібно для цього терзати себе додатками для знайомств та невдалими побаченнями.

“А коли ж народжувати?”

З віком часто пов’язують питання появи дитини. І тут часто спалахує все та ж планка «30 років», за якою, як вважається, особисте життя жінки вкривається мороком і перестає існувати. Але в той момент, коли вас починає накривати паніка з приводу віку, пам’ятайте: сучасна медицина на пару з добрим чоловіком здатна витримати навіть випробування 30 роками вашого віку (а то й більше).

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *